ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ H ΕΤΑΙΡΙΑ

Copyright © Kotopoula Petros

Αγαπητοί μας πελάτες, η εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο της εστίασης απο το 1975 και ειδικότερα, τα Κοτόπουλα Πέτρος στην περιοχή της Αργυρούπολης απο το 1992. Η φιλοσοφία μας αυτά τα 21 χρόνια είναι να προσπαθούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό στον πελάτη να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα και έναν σωστότερο τρόπο ζωής και διατροφής.


Το μυστικό της επιτυχίας είναι η ποιότητα των υλικών.

Επιλέγουμε πάντα το καλύτερο φρέσκο Ελληνικό κοτόπουλο, με σφαγή ημέρας ψημένο στα κάρβουνα και την καλύτερη τηγανιτή πατάτα Mc Kain. Αυτό μας δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα, να σας προσφέρουμε το πολυαγαπημένο σας κοτόπουλο πάντα πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά.

Το κρέας του κοτόπουλου έχει υψηλή διατροφική αξία, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνει τον οργανισμό με περιττές θερμίδες, λόγω της χαμηλής περιεκτικότητάς του σε λιπαρά. Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, οι οποίες προσφέρουν στον οργανισμό τα απαραίτητα αμινοξέα, δηλαδή τα απαραίτητα δομικά υλικά για κυτταρική λειτουργία. Παράλληλα, είναι πτωχό σε κορεσμένα λιπαρά οξέα, τα οποία αυξάνουν τη χοληστερίνη. Το κρέας του κοτόπουλου είναι καλή πηγή φωσφόρου και πάρα πολύ καλή πηγή νιασίνης, βιταμίνης Β6 και σεληνίου.


Η φιλοσοφία μας και η αφοσίωση μας  στην ποιότητα, μας οδηγούν καθημερινά στο να γινόμαστε καλύτεροι.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύχρονη υποστήριξή σας, επιλέγοντας και εμπιστευοντάς μας για την σωστή και υγιεινή διατροφή σας!


Kotopoula Petros Argiroupoli